space verandas

mon-image.jpg

Geschiedenis en filosofie

De onderneming bestaat sinds 1985 in de vorm van een Naamloze Vennootschap.

Space was en is de pionier voor hoog kwalitatieve veranda’s in aluminium. De onderneming onderscheidde zich van meet af aan door het streven naar een verfijning, die leidde tot een kenmerkende natuurlijk elegantie bij elk project dat de werkplaatsen de voorbije 20 jaar verliet.

Het basisidee was destijds de zo getrouw mogelijke reproductie van de Victoriaanse wintertuinen.

Al vlug maakte de onderneming een aantal fundamentele keuzes, die tot vandaag doorslaggevend zijn :

  • Aluminium
  • Verfijning en prestaties
  • Eigen exclusieve gamma's
  • Onafgebroken research & development
  • Service

Een tegelijk esthetische en technologische uitdaging, want men wil de uitgesproken elegante lijnen van weleer namaken met geavanceerde materialen, zoals thermisch onderbroken aluminium profielen en dubbele beglazing.

Jaar na jaar en project na project (het zijn er ondertussen ruim vierduizend!) ontwikkelde Space een typische visuele identiteit en geldt de onderneming als de onbetwiste marktleider voor de « veranda oude stijl ».

Het exclusieve gamma wordt voortdurend uitgebreid met nieuwigheden, zichtbaar of discreet weggeborgen. Stuk voor stuk de vruchten van onafgebroken inspanningen inzake research & development.

Onlangs lanceerde Space het ongezien smalle TF-profiel met een buitengewone weerstand, waarmee de grenzen van het mogelijke nogmaals worden verlegd.

Tegelijk vindt een evolutie naar meer hedendaagse lijnen plaats.

Neem contact met ons op